Meester F.J. Haarmanweg 56 4538 AS Terneuzen
INDUSTRIE
DHC ZEELAND, EEN BETROUWBARE PARTNER
COMPLEET ASSORTIMENT

Voor de industriesector verzorgen en onderhouden wij uw hydraulieksystemen op locatie.

Uiteraard beschikken wij hiervoor over een 24 uurs-service. Onder onze diensten valt ook het leveren en onderhouden van uw truck- en stationaire compressoren.
Voor uw opleggers verzorgen wij de APK en het onderhoud.
Dit laatste kunnen we doen met checklists die we samen met u opstellen. Uiteraard behoren ook servicecontracten tot de mogelijkheden.
Neem voor meer informatie contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

ONTWIKKELING & PRAKTIJK

Met een vakkundig team op ontwerpgebied en onze ruime praktijkervaring, in combinatie met de nieuwe en verbeterde ontwikkelingen en productiemogelijkheden, bent u verzekerd van een product van het hoogste niveau dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

DHC Zeeland beschikt over een eigen opbouwafdeling waar wij zelf de opbouw verzorgen van diverse systemen waaronder ook de gecombineerde opbouw van kraan en haak. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en verbreden tegelijkertijd onze kennis en ervaring die nodig is om steeds opnieuw het maatwerk te leveren waarmee u direct aan de slag kunt.

BETROUWBARE PARTNER

In de transportbranche doet u investeringen voor de lange termijn. Dan is het goed om te weten dat DHC Zeeland een solide bedrijf is. Dat geeft u de zekerheid dat u ook na een reeks van jaren uw onderdelen kunt betrekken en dat u voor service en onderhoud kunt bouwen op een krachtig bedrijf.