Meester F.J. Haarmanweg 56 4538 AS Terneuzen
TRAILERS
DHC ZEELAND, SERVICECENTER
KIES VOOR
ONAFHANKELIJKE
SERVICE! 
dhc zEELAND
trailer-servicecenter

Wenst u een op maat gemaakte opbouw of aanpassing van uw trailer of aanhanger? In eigen huis verzorgen wij de volledige productie voor al uw wensen op maat. Vanzelfsprekend zijn we ook uw partner voor reparatie en onderhoud van al uw getrokken materieel van alle merken en leveren wij u ook de losse onderdelen. Ook de huur van trailers is mogelijk.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

SERVICEPARTNER

DHC Trailer-Servicecenter is onafhankelijk van welk merk dan ook maar met een aantal opleggerfabrikanten zijn wel servicecontracten afgesloten.

Zo zijn wij doen we service van Pacton, LAG, Feldbinder, Krone… enz. Verder werken we intensief samen met aanbieders van opleggerassen en luchtremsystemen. Daarnaast repareren en doen wij service aan alle voorkomende opleggermerken die de klanten ons aanbieden.

SOFTWARE

Opleggers worden steeds geavanceerder en dat is een trend waar DHC Zeeland helemaal op ingespeeld is.

Het traditionele werk aan een oplegger blijft. Dat wil zeggen; het vervangen van onderdelen zoals remmen, lagers en het repareren van schades. Wat er steeds vaker bij komt zijn geavanceerde systemen zoals ECAS, EBS-E. Wij hebben alle software in huis om deze systemen uit te lezen en bovendien zijn we bevoegd om ze te programmeren. We doen dat bijvoorbeeld bij de ingebruikstelling van nieuwe opleggers voor een aantal fabrikanten. Door de steeds verder voortschrijdende elektronica wordt het onderhoud aan opleggers steeds specialistischer en dat is voor veel klanten reden om het onderhoud uit te besteden.

Doordat wij contacten hebben met alle leveranciers van de luchtremsystemen zoals Wabco, Knorr en Haldex blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We investeren dan ook behoorlijk in opleidingen voor onze monteurs om alle trends bij te houden.

FLEETCARE

Met Fleetcare-onderhoudscontracten neemt DHC Zeeland fleetowners alle zorgen uit handen.

Alle reguliere onderhoud, keuringen en reparaties worden overgenomen en daarbij wordt alle data van iedere oplegger in een database opgeslagen. Doordat alle informatie over alle opleggers bij alle vestigingen uit te lezen is kan een oplegger bij iedere DHC vestiging worden gerepareerd. Ook de mobiele werkplaatsen zijn uitgerust met dit systeem waardoor we zelfs op locatie kunnen inloggen.

Dankzij de geavanceerde software kan een transportbedrijf met meerdere vestigingen dus bij iedere DHC-vestiging terecht. Een bijkomend voordeel van onze organisatie is dat de klant bij alle vestigingen het zelfde concurrerende uurtarief betaalt.

SPECIALISMEN

Het specialisme van DHC is onderhoud en reparatie en uiteraard het keuren van opleggers en aanhangwagens. Niet alleen de APK-keuring wordt gedaan in de vestigingen, maar ook de LPK-keuring voor laadkleppen. Daarnaast heeft iedere vestiging zo zijn eigen specialiteit.

In Koewacht bijvoorbeeld hebben we een uitgebreide schade/renovatie afdeling waar geheel volgens klantwens specifieke voertuig aanpassingen worden uitgevoerd.

ONE-STOP

Daarnaast is de vestiging Axel gespecialiseerd in autolaadkranen en de keuring hiervan. De vestiging heeft als specialiteit laadkleppen en geconditioneerde en gestuurde opleggers. Voor koelmachine onderhoud werkt DHC intensief samen met Carrier en Thermo King. Onderhoud en reparatie aan deze koelmachines vindt dan ook plaats in de DHC werkplaats door de gespecialiseerde monteurs van die merken. Hierdoor gaan optimale kwaliteit en service hand in hand met het one-stop-shopping principe.

In Koewacht zijn wij gespecialiseerd in het richten van trailers. In Axel is er veel ervaring in huis met Cargo Floor-systemen (schuifvloeren), kippers en opleggers van met name Kraker en Stas. Deze specialismen zijn het gevolg van het aanbod in een bepaalde regio, maar daarvan profiteren ook de andere vestigingen door middel van het delen van kennis. Op die manier versterkt het netwerk zich zelf met kennis en ervaring die we opdoen in allerlei sectoren.