Meester F.J. Haarmanweg 56 4538 AS Terneuzen
SCANIA
GEBOUWD OM TE PRESTEREN
PAUL DE RIJKE

Accountmanager 

Samen ontdekken waar uw wensen liggen. Ik ben uw eerste aanspreekpunt voor uw nieuwe truck of wagenpark. Neem vrijblijvend contact met mij op via paul.de.rijke@scania.com of 06-13696681 en ik maak graag een afspraak met u.

DE TOEKOMST ONTWIKKELEN

Scania biedt oplossingen op maat voor een groot aantal toepassingen waarmee transporteurs hun efficiency en prestaties kunnen verhogen, met minder gevolgen voor het milieu. DHC Zeeland helpt samen met Scania klanten hun winstgevendheid te vergroten.

49.000 werknemers

Met 18.400 verkoop- en servicemedewerkers wereldwijd neemt Scania een strategische plek in voor de activiteiten van onze klanten in 100 landen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Södertälje.

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

Op de R&D-afdelingen zijn 3.500 werknemers actief. Zij richten zich op het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande producten en oplossingen voor specifieke eisen van klanten, met korte doorlooptijden van idee naar ingebruikname.

WERELDWIJDE SERVICE

De centrale inkoopafdeling van Scania is gevestigd in Södertälje, met kantoren in Zuid-Amerika, India, Rusland en China. Onderdelenmagazijnen bevinden zich in het Belgische Opglabbeek, in Singapore en het Braziliaanse Vinhedo.

SCANIA NIEUWS

ONS AANBOD

Scania is veel meer dan een leverancier van trucks die optimaal presteren. Scania werkt ook met u samen om uw bedrijfskosten te minimaliseren, uw bedrijfstijd te maximaliseren en uw chauffeurs veilig en comfortabel te laten rijden en alert te houden.

AFGELEVERDE SCANIA TRUCKS
1
ENKELE AFLEVERINGEN BIJ TEVREDEN KLANTEN