Meester F.J. Haarmanweg 56 4538 AS Terneuzen
OPBOUW
DE HOOGSTE KWALITEIT & BESTE SERIVCE
DHC Zeeland biedt een compleet assortiment afzetsystemen voor container en/of trailer handling doeleinden. Of het nu gaat om haakarmsystemen, kabel- of kettinginstallaties, portaalarmsystemen, afzetsystemen op containeraanhangers, wij bieden u de beste oplossing voor uw transport toepassing.Naast ons standaard productassortiment ontwikkelt DHC Zeeland ook unieke oplossingen aan de hand van specifieke klanteisen.
LAADKRANEN

Wij zijn dealer van Fassi autolaadkranen. De meest fassinerende autolaadkranen van de GROOTSTE fabrikant van Italië. Fassi behoort tot de top 3 van de wereld m.b.t. het ontwikkelen, produceren en leveren van autolaadkranen. Fassis heeft een assortiment van 1 ton.meter t/m 215 ton.meter. Uiteraard verzorgen wij de keuring voor uw autolaadkraan.

COMPRESSOREN

Wij monteren en onderhouden al uw truck -en stationaire compressoren. RTI is onze hoofdleverancier, wij kunnen samen met RTI rekening houden met uw wensen en de installatie op maat maken. Om een compressorinstallatie optimaal in te kunnen zetten zijn verschillende factoren van belang. Wij kunnen voor uw toepassing van de installatie de beste compressor selecteren, omdat wij onafhankelijk zijn van een compressor leverancier.

CONTAINERSYSTEMEN (VDL)

Voor de regio Zeeland zijn wij VDL dealer voor containersystemen. Wij bouwen en onderhouden uw haakarm, portaalarm, kabel en kettingsysteem.

HYDRAULIEKINSTALLATIES

Voor trucks leveren wij diverse hydrauliekinstallaties voor onder andere kippers, schuifvloer, mesttrailers en RMO. Wij kiezen voor het merk GEJE om korte doorlooptijden voor service en opbouw te kunnen garanderen.

LAADBAKKEN

Laadbakken bouwen wij op van onze leverancier RTS. Zij hebben een breed assortiment aan merken zoals: Isonort, Kardel, Cruiser en JPM. Tevens bieden zij diverse deursystemen aan.

LAADKLEPPEN

Voor de regio Zeeland zijn wij leverancier van Dhollandia laadkleppen. Wij verzorgen hiervoor de service (24 uur) en de verplichte LPK keuring.