Meester F.J. Haarmanweg 56 4538 AS Terneuzen
SCHADE & BERGING
UW NATIONALE & INTERNATIONALE PARTNER
NATIONALE & INTERNATIONALE
BERGING

Zware voertuigen bergen zoals vrachtwagens en touringcars is werk voor specialisten. DHC Zeeland coördineert met kennis van zaken bergingen van zware voertuigen in binnen- en buitenland.

Professionele partners

Wij beschikken, zowel nationaal als internationaal, over een zeer uitgebreid en professioneel netwerk bergers en transporteurs. Hierdoor zijn wij in staat om efficiënt, dus zonder onnodige vertraging of extra kosten, oplossingen te bieden aan gestrande combinaties.

DHC Zeeland coördineert bergingsoperaties vanuit onze vestiging in Koewacht. Wij bepalen aan de hand van de ontstane situatie wat er moet gebeuren om chauffeurs en materieel weer snel op weg te helpen. Wij voeren de berging uit of wij schakelen een lokaal bergings- en transportbedrijf in.

Deze bergingsbedrijven hebben jarenlange ervaring. Zij zijn geselecteerd op professionaliteit en betrouwbaarheid. U bent er door onze kennis van de markt en de kwaliteit van ons netwerk van verzekerd dat u snel én tegen goede condities wordt geholpen.
DHC Zeeland is een gespecialiseerd bedrijf in de regio met jarenlange ervaring.

Indien gewenst voeren wij in eigen huis de nodige reparaties uit en ook onze spuiterij zorgt ervoor dat u weer tiptop uw weg kunt vervolgen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?