Meester F.J. Haarmanweg 56 4538 AS Terneuzen
TopTruck
VERTROUWD ONDERHOUD
25
JAAR
ERVARING
Voor een topfit wagenpark

Rollend materieel heeft service en onderhoud nodig. Bij DHC Zeeland zijn trucks, trailers en aanhangers van álle merken in zeer kundige handen. DHC Zeeland is onderdeel van TopTruck, een groot netwerk van kwaliteitswerkplaatsen door heel Nederland met 25 jaar ervaring. Wij zijn merkonafhankelijk en als zodanig kunnen we u van gedegen advies voorzien en uw rollend materieel geheel naar uw specificaties samenstellen.

In topconditie
Onderhoud op hoog niveau is tegenwoordig vereist om er voor te zorgen dat een truck en trailer na een miljoen kilometers nog steeds zo duurzaam zijn als toen zij van de lopende band af rolden.
Professioneel
Flexibiliteit en service staan hoog in het vaandel bij alle TopTruck ondernemingen! Professionele, goed opgeleide TopTruck-medewerkers, moderne diagnose-apparatuur en kwaliteitsonderdelen zorgen ervoor dat uw chauffeurs en rollend materieel vele veilige kilometers afleggen.
Kwaliteit & werkwijze
Een TopTruck werkplaats voldoet aan alle wettelijke voorschriften en heeft het een goede reputatie in de regio. Het bedrijf kan alle merken van zowel trucks als trailers onderhouden en repareren en heeft daarvoor gekwalificeerd personeel.
Persoonlijk & goede prijs
TopTruck ondernemers staan met beide benen in hun bedrijf. Hierdoor is de betrokkenheid zeer groot en zijn de communicatielijnen zeer direct. Zij staan u nog persoonlijk te woord.
Flexibel & onafhankelijk
TopTruck ondernemers zijn gedreven en hebben passie voor hun vak. De “vent maakt de tent” is hier echt van toepassing. U wordt persoonlijk geholpen met veel bezieling en dat voelt u.
Ondersteuning bij pech
Voor ondersteuning bij een incident en/of pech onderweg kunt u via uw TopTruck garage de hulp inroepen van onze 24-uurs TopTruck S.O.S. service.

TOPTRUCK NIEUWS